ZATVORENI BAZEN POČEO SA RADOM

0
410
romanolil.net

Datum: 1 Oktobra, 2021.

Gradonačelnik Sombora Antonio Ratković, zajedno sa članom Gradskog veća za oblast sporta, omladine, dece i zdravstva Antonijom Nađ Kosanović i direktorom Sportskog centra „Soko“ Darkom Kosanovićem, obišao je zatvoreni bazen koji je danas počeo sa radom.

Povodom početka nove kupališne sezone zatvoreni bazen će 1. i 2. oktobra raditi samo za građanstvo, a ulaz će biti besplatan.

„Za nekoliko dana očekujemo da će bazen biti prikopčan na gas, tako da grejanje na zatvorenom bazenu neće više biti na mazut, što je svakako bio prioritet svih nas.

Takođe bih naglasio da će sportska hala Mostonga ove sezone raditi u svom punom kapacitetu, tako da će svi sportski klubovi moći da je koriste, a i bazen će biti na raspolaganju, kako za građanstvo, tako i za sve klubove“ rekao je gradonačelnik.

Direktor sportskog centra „Soko“ Darko Kosanović pozvao je sugrađane i stanovnike okolnih mesta da posete gradski bazen.

„Drago mi je da danas, 1. oktobra, kao i svih prethodnih godina, dakle to je postala tradicija, otvaramo zatvoreni bazen. Takođe mi je veoma drago što smo mogli da ugostimo gradonačelnika sa njegovim saradnicima i što može da vidi šta smo sve uradili za početak ove kupališne sezone na zatvorenom bazenu. Ove godine bazen počinje u malo drugačijem formatu.

Tamo gde je bio glavni ulaz, odnosno ugostiteljski objekat, se obavlja vakcinacija, tako da ulazak na zatvoreni bazen je sa strane otvorenog bazena i vidim da se svi kupači veoma lako snalaze.

Što se tiče cene ulaznica, kao i prethodnih godina, mala deca ne plaćaju ulaz, sva ostala deca, studenti i penzioneri plaćaju kartu od 100 dinara, dok odrasli plaćaju ulaznicu od 200 dinara. Isto tako, i dalje su u ponudi set ulaznice, gde deset ulazaka za odrasle košta 1600 dinara, dok za sve ostale košta 800 dinara“, kazao je direktor Sportskog centra „Soko“.

Radnim danima bazen će raditi od 9 do 18.30 časova, nakon toga se održavaju plivački i vaterpolo treninzi. Subotom bazen radi od 9 do 20 časova, dok je radno vreme bazena nedeljom od 9 do 16.30 časova.