Srebro za Elenu Ćopić u trci na 60 metara

0
300
romanolil.net

Četvrtak 13.5.2021.

Stadionu Karađorđe u Novom Sadu održano je školsko međuokružno takmičenje u atletici.

Opštinu Apatin je predstavljala Elena Ćopić učenica petog razreda osnovne škole „Žarko Zrenjanin“ koja se takmičila u trci na 60m u konkurenciji petih i šestih razreda i osvojila drugo mesto.


Ovo je veliki uspeh jer je Elena bila jedina učesnica petog razreda, sve ostale takmičarke su bile godinu dana starije.Sa njom je išao na takmičenje nastavnik fizičkog Nikola Orelj.

Sve pohvale za Elenu, ovo je veliki uspeh za nju i za našu školu.


Trka je bila neizvesna do samog kraja i poslednji metri su odlučivali o pobedniku.Ove godine nam je izmaklo prvo mesto i plasman na republičko takmičenje, ali sledeće godine kada Elena bude trčala sa svojom generacijom to će biti mnogo realnije.

Elena je članica AK Maraton iz Sombora, te pohvaljujem i trenera tog kluba Miru Trifunov.

Vidi se odličan rad sa decom, što su pokazale i medalje, jer sva deca koja su došla iz njenog kluba i predstavljala naš okrug, uzela su neku od prve tri medelje.

Elena je presrećna ostvarenim uspehom i poručuje da joj je bila čast predstavljati školu, te da nije očekivala da će biti druga u Vojvodini pogotovo što se takmičila sa godinu dana starijim devojčicama, samim tim je ovaj uspeh još slađi, rekao je professor fizičkog vaspitanja Nikola Orelj.