Rekonstrukcija biciklističke staze od radničkog do banje

0
256
romanolil.net

Kako je i najavljeno krajem maja prilikom početka radova, građani opštine Apatin su pred početak kupališne sezone dobili renoviranu biciklističku stazu do Banje Junaković.

Zahvaljujući radovima koji su prethodili krajem prošle godine na deonici od Radničkog univerziteta do Tehničke škole , sada se može reći da apatinci imaju biciklističku stazu od centra grada do Banje.
Predsednica opštine Apatin Dubravka Korać se zahvalila izvođačima radova na brzini realizacije istih.

Izvođač je bio prilično korektan i imao je još oko mesec dana rok za završetak investicije, ali se potrudio da usliši našu molbu da staza bude završena pre početka kupališne sezone u Banji, rekla je Dubravka Korać.

Predsednica naše opštine se osvrnula i na sugrađane koji stazu koriste za šetnju, te je predstavila i malo odmorište koje je napravljeno uz biciklističku stazu, negde na polovini njene ukupne dužine.

Ovde u hladovini je zaista prelepo, hrastovi su zaštićeno drveće. Interes opštine je da ih sačuva, ali i da iskoristi hlad u ovim sunčanim danima kako bi nam svima bili prijatnije kada koristimo biciklističku stazu, zaključila je Dubravka Korać.