Posle 15 godina most u Adi dobio upotrebnu dozvolu

0
325

„Ada ima čime da se ponosi. Uspeli smo da rešimo jednu odiseju mosta na Tisi i nakon petnaestak godina i brojnih pronevara bivših vlasti, nepravilnosti i tužbi, ovaj objekat privedemo nameni.

Za samo nekoliko meseci izgradili smo pristupne saobraćajnice, za šta je Pokrajinska vlada izdvojila 140 miliona dinara, da rekonstruišemo određene elemente mostovske kontrukcije, obezbedimo upotrebne dozvole i stavimo ga u punu funkciju“, izjavio je predsednik Mirović.

On je naveo da je most na Tisi u Adi samo jedan od mnogo nezavršenih poslova koje je ostavila bivša administracija, ističući da Vlada na čijem je čelu uspeva da ih rešava, jedan po jedan, stavljajući ih u službu građana.

Predsednik Mirović je danas, prilikom radne posete toj opštini, obišao i radove na izgradnji Velnes centra u Rekreacionom centru „Adica“.

„Pokrajinska vlada finansijski će pomoći uređenje kompleksa u okviru Velnes centra i očekujemo da taj posao bude završen do kraja godine. Ovo je veoma značajan projekat za sve građane koji će doprineti i unapređenju turističke ponude“, kazao je Mirović.

Види чланак

„Ponašamo se odgovornije od administracije koju smo nasledili i mislim da građanima možemo jasno da poručimo da ćemo opravdati njihova očekivanja i ispuniti sve što smo i obećali“, naveo je predsednik Mirović.