PODRŠKA PREDSTAVNICIMA SOMBORA NA FESTIVALU „SRBIJA U RITMU EVROPE“

0
303
romanolil.net

Datum: 25 Avgusta, 2021

Dimitrije Kostić-vokal i plesači Antonia Šoš, Lejla Cvetković, Čaba Kiš i Mirjana Ninkov imaće jedinstvenu priliku da predstavljaju grad Sombor na najvećem muzičko-scenskom takmičenju „Srbija u ritmu Evrope“ na kome deca i mladi od 14 do 21 godine svojim nastupom predstavljaju jednu od evropskih zemalja.

Ovogodišnje finale zakazano je za 5. septembar, uz direktan prenos na Prvoj srpskoj televiziji, a domaćin je grad Čačak. Sombor će predstavljati Austriju sa pesmom „Nobody but you“.

Zamenica gradonačelnika Ljiljana Tica poželela je puno sreće predstavnicima Sombora na predstojećem finalu.

„Nama je drago što naš grad učestvuje na ovoj velikoj muzičkoj manifestaciji, što okuplja mlade ljude i što mladim ljudima daje priliku za sticanje iskustva na scenskom nastupu, kao i za razmenu iskustava“ rekla je zamenica gradonačelnika.

Direktor festivala „Srbija u ritmu Evrope“ David Makević zahvalio se lokalnoj samoupravi što je prepoznala vrednost jednog ovakvog projekta.

„Već nekoliko godina za redom lokalna samouprava grada Sombora prepoznaje vrednost projekta Srbija u ritmu Evrope i za cilj ima da postakne mlade talente. Mi se danas nalazimo sa predstavnicima jednog od 24 grada koji su uključeni u realizaciju našeg projekta i samim tim ovo je za njih vetar u leđa“ kazao je Makević.

Predstavnike Sombora u takmičenju „Srbija u ritmu Evrope“ možete da podržite već sada putem SMS glasanja koje će trajati sve do 5. septembra, kada se zaključuje u direktnom telefizijskom prenosu.