Obnova košarkaškog terena u Srbobranu

0
396
romanolil.net

Srbobran/Novi Sad, 23. april – Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta posetio je danas Srbobran, gde je predsedniku Opštine Radivoju Debeljačkom uručio ugovor u vrednosti od 1,1 milion dinara za obnovu košarkaškog terena u tom gradu.

Basta je ovom prilikom sa rukovodstvom Opštine Srbobran razgovarao o daljem ulaganju Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu i te Opštine u razvoj sporta.

„Zajednički ćemo u narednom periodu nastaviti sa strateškim ulaganjem u sport i sa realizacijom dobrih projekata, koji će doprineti unapređenju sportske infrastrukture na teritoriji cele opštine Srbobran“, rekao je sekretar Basta.

Radivoj Debeljački je naglasio da Opština Srbobran veoma dobro sarađuje sa Pokrajinskim sekretarijatom za sport i omladinu. On je napomenuo da se obnovom košarkaškog terena u Srbobranu nastalja sanacija sportskih igrališta i mesta gde se okupljaju mladi, te da će na teritoriji cele opštine ići u tom pravcu.

Sekretar Basta i predsednik Debeljački obišli su i Centar za sport i turizam, gde je sa više od 800 hiljada dinara zajednički finansirana nabavka sportske opreme – tatami strunjača, džakova i lopti.