OBJAVLJEN JAVNI POZIV ZA ZAMENU STOLARIJE NA PORODIČNIM KUĆAMA I STANOVIMA

0
203
romanolil.net

Datum: 23 Avgusta, 2021

Grad Sombor raspisao je Javni poziv za učešće građana u sprovođenju mera energetske sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova na teritoriji Grada Sombora za 2021. godinu.

Na Javni poziv mogu da se jave vlasnici kuće/stana koji žive u objektu za koji podnose prijavu, imaju dokaz o legalnosti objekta i izmirene obaveze po osnovu poreza na imovinu za 2020. godinu.

Maksimalan iznos sufinansiranja po pojedinačnoj prijavi je 100.000,00 dinara sa PDV-om. Sredstva će se odobravati samo za kompletnu zamenu prozora i ulaznih vrata za etažu, stan ili kuću.

Javni poziv sa svim potrebnim informacijama o uslovima i načinu prijave možete preuzeti na sledećem linku: https://www.sombor.rs/aktuelnosti/javni-pozivi/javni-poziv-za-ucesce-gradjana-u-sprovodjenju-mera-energetske-sanacije-stambenih-zgrada-porodicnih-kuca-i-stanova-na-teritoriji-grada-sombora-za-2021-godinu/https://www.sombor.rs/aktuelnosti/javni-pozivi/javni-poziv-za-ucesce-gradjana-u-sprovodjenju-mera-energetske-sanacije-stambenih-zgrada-porodicnih-kuca-i-stanova-na-teritoriji-grada-sombora-za-2021-godinu/

Prijave traju do 13. septembra 2021. godine.