Obećano – učinjeno

0
452
romanolil.net

Sombor
01.06.2021.god.
Tekstilna ulica, 13,00

Poverenica Srpske napredne stranke gradskog odbrora Sombor Dušanka Golubović i Republički poslanik Goran Milić sa saradnicima, juče su najavili “obilazak terena, ono što se bude moglo rešiti, rešavamo odmah”.

Najavljeni bilazak terena je i realizovan, oko 13,00 časova, poverenica Srpske napredne stranke gradskog odbrora Sombor Dušanka Golubović i Republički poslanik Goran Milić sa saradnicima, su obišli Tekstilnu ulicu i razgovarali sa građanima o rešavanju prioritetetnih problema.

“Kako sam obećala tu smo da rešavamo probleme odmah” samnom su došli i moji saradnici kao bi smo preduzeli konkrekte aktivnosti “ – rekla je Dušanka Golubović poverenica Srpske napredne stranke .

“Čuli smo da su problemi: komunalne prirode, priključci na gradsku kanalizaciju kao i imovinsko pravni odnosi kada je u pitanju stanovanje” – rekao nam je Republički poslanik Goran Milić.

“Sve pomenute problem smo krenuli da rešavamao odmah, sigurna sam da ću sa svojim timom da ih uspešno realizujem”- rekla je poverenica Srpske napredne stranke gradskog odbrora Sombor Dušanka Golubović.