NASTAVLJENO ASFALTIRANJE KOLOVOZA U MESNIM ZAJEDNICAMA KOLUT I BAČKI BREG

0
209
romanolil.net

Datum: 21 Oktobra, 2021.

Gradonačelnik Sombora Antonio Ratković, tokom utorka i srede, obišao je zajedno sa saradnicima Kolut i Bački Breg, gde su u toku radovi na rekonstrukciji i sanaciji kolovoza.

Ratković je ovom prilikom najavio da će se asfaltiranje ulica nastaviti u svim naseljenim mestima, a takođe, i u samom Somboru.

„U Bačkom Bregu je proširena i asfaltirana Jugoslovenska ulica, dok su u Kolutu izvršeni radovi u ulici Pekiše Vuksana i u delu ulice Stojana Matića.

Nastavljamo i dalje sa asfaltiranjem u drugim naseljenim mestima, kao i u gradu Somboru, a sve po prioritetima mesne zajednice i Javnog komunalnog preduzeća Prostor“, poručio je gradonačelnik.

Ispred Mesne zajednice „Bački Breg“ Mijo Krišto rekao je da je za meštane značajno što Grad finansira rekonstrukciju Jugoslovenske ulice, a naročito jer će ona biti dodatno proširena sa po 50 cm sa obe strane, dok je predsednik Saveta mesne zajednice „Kolut“ Marko Erceg istakao da će u ulicama Stojana Matića i Pekiše Vuksana biti rekonstruisano ukupno 460 m oštećenog kolovoza, te da se planira sanacija oštećenih kolovoza i trotoara i u drugim ulicama u Kolutu.