Ministar Vulin: Zahvalјujući radu predsednika Vučića čuvamo zdravlјe i naših građana i stranaca

0
354
romanolil.net

29.03.2021.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin razgovarao je danas sa predstavnicom UNHCR u Srbiji Frančeskom Boneli o nastavku saradnje u oblasti upravlјanja migracijama…

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin razgovarao je danas sa predstavnicom UNHCR u Srbiji Frančeskom Boneli o nastavku saradnje u oblasti upravlјanja migracijama.
 
Na sastanku, kome je prisustvovao i komesar za izbeglice i migracije Republike Srbije Vladimir Cucić, istaknuta je odlična saradnja UNHCR sa Ministarstvom unutrašnjih poslova i Komesarijatom.

„Čuvajući zdravlјe migranata, čuvamo i zdravlјe naših građana. Zahvalјujući radu predsednika Vučića, Srbija vakciniše svoje građane, ali može da pomogne i drugima“, istakao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin. 
 
Ministar se zahvalio UNHCR na podršci u jačanju kapaciteta Uprave granične policije, kroz doniranu opremu za Kancelariju za azil i predložio održavanje međunarodne konferencije na kojoj bi učestvovao i Visoki komesar UN za izbeglice Filipo Grandi, a na kojoj bi Srbija predstavila dobru praksu i rezultate u upravlјanju migracijama.