Međunarodni institut za romološke studije za bolju budućnost mladih Roma

0
274
romanolil.net

Romska inicijativa za održivi razvoj u saradnji sa Međunarodnim institutom za romološke studije koji je zahvaljujući fakultetu ,,Megatrend“ iz Beograda omogućio stipendiranje polaznika iz romske zajednice za pohađanje obuke iz IT sektora i novinarstva sa ciljem stvaranja određenih kadrova za osposobljavanje u ovim branšama.

Univerzitet Megatrend

Akreditovani sertifikati, stipendije tokom pohađanja stručnog usavršavanja kao i mogućnost zaposlenja nakon završenih studija u zemlji i inostranstvu.

Ovaj podvig podržalo je i Ministarstvo obrazovanja RS, Nacionalni Savet Roma kao i mnoge druge institucije i međunarodne organizacije i univerziteti.

Ovu ideju pokrenuo je Predsednik World Roma Organization gdin Jovan Damjanović koji je sebe nesebično dao ovoj inicijativi, a podržao je i Predsednik Nacionalni Savet Roma Srbije gdin Dalibor Nakic .

Jovan Damjanović

Menadžer za upis studenata iz Beograda je Milorad Popović kome se možete obratiti za sve potrebne informacije, kao i poslati prijave na br. 0606471199 ili na e-mail rizorbg@yahoo.com

Milorad Popović

Potrebna dokumentacija za upis: Ime i prezime, adresa, datum rođenja, email, kontakt telefon kao i završeno obrazovanje. Upis je u toku, očekujemo Vaše prijave!

Milorad Popović