Gradonačelnik grada Sombora Antonio Ratković sastao se sa direktorom Uprave za trezor

53

Gradonačelnik grada Sombora Antonio Ratković upriličio je danas prijem za direktora Uprave za trezor Marka Gvera.

Tokom sastanka razgovarali su o saradnji Grada sa Upravom za trezor Ministarstva finansija, kao i novinama u radu filijala čiji je cilj podizanje nivoa kvaliteta usluga, modernizacija i implementacija inovativnih rešenja u poslovanju.

Od 26.03.2021. godine građanima i privredi je na šalterima filijala i ekspozitura Uprave za trezor omogućeno plaćanje računa izdatih od javnih i komunalnih preduzeća po najnižoj proviziji u iznosu od 25 dinara, odnosno 0,5% za iznose računa preko 4000,00 dinara, građani mogu izvršiti uplate svih javnih prihoda, kao što su porezi, takse, naknade za odvodnjavanje i slično, bez provizije ili po najnižoj proviziji.

Uvođenjem novine postavljanje redomata, korisnici usluga Uprave za trezor će biti u prilici da sve poslove iz nadležnosti Uprave obave znatno brže i efikasnije.

Sastanku su prisustvovali i član Gradskog veća za oblast finansija i privrede Sava Dojić, pomoćnik direktora Uprave za trezor Nemanja Pejčić, Vesna Irić iz Kabineta Uprave za trezor i direktor filijale Uprave za trezor u Somboru Dušan Ćuruvija.

romanolil.ne