Gradonačelnik grada Sombora Antonio Ratković sastao se sa direktorom Uprave za trezor

0
384
romanolil.net

Gradonačelnik grada Sombora Antonio Ratković upriličio je danas prijem za direktora Uprave za trezor Marka Gvera.

Tokom sastanka razgovarali su o saradnji Grada sa Upravom za trezor Ministarstva finansija, kao i novinama u radu filijala čiji je cilj podizanje nivoa kvaliteta usluga, modernizacija i implementacija inovativnih rešenja u poslovanju.

Od 26.03.2021. godine građanima i privredi je na šalterima filijala i ekspozitura Uprave za trezor omogućeno plaćanje računa izdatih od javnih i komunalnih preduzeća po najnižoj proviziji u iznosu od 25 dinara, odnosno 0,5% za iznose računa preko 4000,00 dinara, građani mogu izvršiti uplate svih javnih prihoda, kao što su porezi, takse, naknade za odvodnjavanje i slično, bez provizije ili po najnižoj proviziji.

Uvođenjem novine postavljanje redomata, korisnici usluga Uprave za trezor će biti u prilici da sve poslove iz nadležnosti Uprave obave znatno brže i efikasnije.

Sastanku su prisustvovali i član Gradskog veća za oblast finansija i privrede Sava Dojić, pomoćnik direktora Uprave za trezor Nemanja Pejčić, Vesna Irić iz Kabineta Uprave za trezor i direktor filijale Uprave za trezor u Somboru Dušan Ćuruvija.