GRAD SOMBOR POŽELEO ĐACIMA PUNO ŠKOLSKOG USPEHA

0
255
romanolil.net

Datum: 1 Septembra, 2021

Dobrodošlicu u školske klupe đacima prvacima, prvog dana školske 2021/2022. godine, poželeli su gradonačelnik Sombora Antonio Ratković i predsednik Skupštine grada Zoran Rus.

Gradonačelnik je posetio đake u Osnovnoj školi „Avram Mrazović“ u Somboru i Osnovnoj školi „Nikola Tesla“ u Kljajićevu, a predsednik Skupštine grada uspešne školske dane poželeo je đacima u Osnovnoj školi „Dositej Obradović“ u Somboru.

„I ove godine smo nastavili jednu lepu tradiciju obilaska naših đaka prvaka. Svakako da su naši đaci prvaci dobili prigodne poklončiće od Grada Sombora i Saveta za bezbednost saobraćaja.

Ukupno smo podelili 665 poklončića i poželeli našim đacima prvacima uspešno školovanje“, poručio je gradonačelnik Ratković.

Lokalna samouprava je i ove godine pripremila poklone dobrodošlice – školski pribor i rančiće koji su prvog dana škole uručeni prvacima.

Grad Sombor je za poklone je iz budžeta izdvojio 792.000,00 dinara, a predstavnici grada uručili su poklone svim đacima prvog razreda osnovnih škola na teritoriji Grada Sombora.