Željko Bebek nišlijama darovao noć za pamćenje

Iako je koncert Željka Bebeka koji je bio zakazan za 25. jun, odložen zbog vremenskih neprilika, na veliku radost fanova koncert je održan sinoć na prepunom platou niške tvrđave. Željko Bebek je sa svojim bendom (Bebek bend) priredio niškoj publici pravi rok spektakl.

Danas sam se cili dan osjećao uzbuđeno, moram priznat da sam se večeras par puta ugrizao za jezik. Malo sam se pribojavao kako će publika prihvatiti moj novi bend Foto:Luka Ranđelović;AMPRESS

Nišlije je Bebek na početku koncerta pozdravio  pesmom ,,Na zadnjem sedištu moga auta“ što je oduševilo publiku koja je pevala u sav glas. Kao i svaki koncert i ovaj koncert nije mogao da prođe bez pesme ,,Selma“ koja je izazvala brojne emocije kod publike. U toku koncerta na binu se pojavio poznati niški slikar Milovan Penkov koji je Bebku poklonio sliku sa njegovim likom, nakon čega je Bebek nastavio koncert sa svojim hitovima (,,Bitanga i princeza par“, ,,Ne spavaj mala moja“, ,,Ima neka tajna veza“). Posle više od dva sata izbarednog nastupa ,  publika je Bebka nagradila gromkim aplauzom tražeći BIS.

 Nakon koncerta Željko je ekskluzivno za naš portal izneo svoje utiske:

“ Danas sam se cili dan osjećao uzbuđeno, moram priznat da sam se večeras par puta ugrizao za jezik. Malo sam se pribojavao kako će publika prihvatiti moj novi bend u kome je i moj sin Zvonimir zajedno sa numerama koje su odabrane za večerašnji nastup koje su prilagođene mlađim i starijim generacijama. Nakon koncerta se osećam jako uzbuđeno i čini mi se da sam ovde na ljetnjoj pozornici baš večeras napravio jednu jako lijepu pobjedu.

Drago mi je da smo na ljetnjoj pozornici zajedno sa publikom napravili veliki koncert za pamćenje.“ – izjavio je Bebek; Bebek je takođe najavio da nakon ove turneje ulazi u studio i da će na proleće obradovati svoje poštovaoce novim hitovima.

„Naš CD će biti napravljen tako da ćemo moj bend i ja sve izvedbe raditi uživo. Na ovom albumu neću pevati samo ja, već i moj sin Zvone. Posebno mi je drago da imam tu varijantu da uživam kao u dobra stara vremenima kada su bendovi ulazili u studio i sve sami svirali. Poštujući današnje umetnike, mi kao bend, ne želimo da pravljenje muzike prepustimo programerima.“

IZVOR: AMPRESS

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *