Univerzitetska klinika u Beču sprovela istragu o širenju virusne infekcije  Covid 19 – Korona virus.

Širenje panike u svetu se nastavlja, uvideli smo da je to izazvalo bojaznost kod mnogih naroda širom EU i ekonomski rast pojedinih farmaceutskih i  prehrambenih korporacija.

Rafovi se prazne, apoteke ne stižu da pribave robu, panika se širi, a sve to je jasan pokazatelj kako mediji utiču na svest građanstva i kako se državne strukture ophode prema istom. Apelujemo na sve da nema mesta panici i da je pandemija  progamirana, verujemo da će sve ovo podstaći mnoge na razmišljanja, baš kao i one koji su odgovorni za ovo stanje.

Mi Vam preporučujemo alternativnu medicinu i unos što više tečnosti i vitamina, jačajte svoj metabolizam, ne koristite kojekakve lekove, šetajte i hranite se zdravo.

Evo i 10 korisnih saveta Novaka Đokovića kako da se suprotstavite Koroni. Uvećajte unos Vitamina C i Cinka.

Preporučeno je između 5 do 7 grama dnevno Vitamina C, a može i do 10. Ukoliko nađete tečni Cink, bolje je nego u drugoj formi.

U slučaju da ne nađete tečni Cink, i u pilulama je dobro uzimati 3 do 4 puta veću dozu nego uobičajeno preporučene doze. Svakodnevno ujutru na prazan stomak piti toplu vodu sa limunom i malo morske soli (opciono dodati i đumbir i sveže listove nane). Toplu vodu sa limunom piti još nekoliko puta u toku dana. Preporučljivo je na prazniji stomak. – Piti što više zelenih sokova i šejkova sa zelenim lisnatim povrćem (peršun, spanać, kelj…).

Zeleno lisnato povrće stvara alkalnu bazu u telu što uništava patogene i viruse koji opstaju u kiseloj sredini. – Kiselu sredinu izaziva nezdrava brza hrana, stres, briga, ljutnja, napici sa puno rafinisanog šećera, mlečni proizvodi, itd. – Preporučljivo je konzumirati mali deo čena belog luka u kašičicu meda sa cimetom.

Takođe, ulje od divljeg  origana, đumbir, kajen paprika (vrsta ljute papričice). Piti što više zelenih sokova i šejkova  sa zelenim lisnatim povrćem (peršun, spanać, kelj…).

Koloidna srebrna voda je izuzetno delotvorna za imunitet i borbu protiv otrova koje imamo u telu. – Razne vrste čajeva i svežeg bilja su uvek dobrodošli.

Pogotovo Rtanjski čaj i Čaj od hibiskusa.

– Provoditi određeno vreme na svežem vazduhu u prirodnom ambijentu (parkovi,šume, jezera, reke, more, plaža, planina, brda…) koji nas isceljuje i puni organskom, životnom energijom koja je presudna za život u izobilju zdravlja i dobrobiti duše, uma i tela.

Provoditi određeno vreme na svežem vazduhu u prirodnom ambijentu (parkovi,šume, jezera, reke, more, plaža, planina, brda…) koji nas isceljuje i puni orgonskom, životnom energijom koja je presudna za život u izobilju zdravlja i dobrobiti duše, uma i tela.

Raditi vežbe svesnog disanja jer na taj način uspostavljate emotivni i mentalni sklad i mir koji vam dozvoljava da se lakše nosite sa brigama, strahovima i neizvesnostima. Takođe vam uravnotežuje metaboličke procese ključne za optimalno zdravlje.

– Što više se smejati, uživati u muzici koja vas ispunjava i čini srećnim. Biti okružen dragim ljudima sa kojima osećati veliko prisustvo ljubavi, blagostanja i radosti.

IZVOR: Telegraf

Milorad Popović

Evropske romske novine

Komentariši