Ko su fašisti ?

Povodom optužbi da da su spremni na pakt sa fašistima Romske partije reagovale: Fašisti ste Vi koji nemate manjine u Savezu, obavestiće mo  EU o ovome.

Zbog optužbi predstavika SZS, na društvenim mrežama da smo spremni na savez sa Hitlerom, jer se spremamo na izbore, predsednici Romske Partije i Romske Partije Jedinstva, Srđan Šajn i Ferhat Saiti, koji čine izborni savez romskih političkih stranaka danas su izjavili: ,, To što nas nazivaju koalboranti sa Hitlerovom ideologijom smatramo kao uvredu i ako sa takvim ponašanjima ne prestane podnećemo tužbu protiv SZS, a obavestićemo o svemu i EU.

SZS nije imao kapaciteta da artikuliše interese cele opozicije a manjinskih grupa nikako.

To jasno pokazuje činjenica da među strankama koje odlučuju u SZS nema manjina.

Dobro nam je poznata politika pojedinih lidera SZS koja se ni danas nije promenila.

SZS je sve vreme slao jasne poruke da su Romi nepoželjni u njihovoj politici. Nećemo na ovim izborima da dozvolimo bilo koji oblik pritiska i koristićemo sva raspoloživa sredstva da se obračunamo sa bilo kojim oblikom gušenja demokratije.

Podsećamo danas na društvenoj mreži ,,I ja sam Rom,, prdstavnik  SZS – Siniša Medić – je komentarišući post koalicije romskih partija i o namerama da izađu na izbore napisao.

Ti bi zarad sake vlasti i malo para pravio savez i sa Hitlerom.

Svakom ko sa đavolom tikve sadi one se o glavu lupaju.

Nadam se da nećeš uspeti puno ljudi da prevariš da ti daju podršku  ZA PAKT SA ĐAVOLOM.

EVROPSKE ROMSKE  NOVINE

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *