DVANAEST ZNAKOVA BUĐENJA VAŠEG BOŽANSKOG

1. TELESNI BOLOVI pogotovo u vratu, ramenima i leđima. Ovo je rezultat intenzivnih promena na vašem DNK nivou kako se “Hristovo seme” budi unutra. Ovo će takođe proći.
2. OSEĆANJE DUBOKE UNUTRAŠNJE TUGE bez ikakvog očiglednog razloga. Vi otpuštate vašu prošlost (ovaj život i druge) i ovo prouzrokuje osećanje tuge. Ovo je slično iskustvu selidbe iz kuće u kojoj ste živeli mnogo, mnogo godina u novu kuću. Koliko god želite da se krećete u novu, postoji tuga zbog ostavljanja iza sebe sećanja, energije i iskustava iz stare kuće. Ovo će takođe proći.

3. PLAKANJE BEZ RAZLOGA: Slično kao pod broj 2. Dobro je i zdravo pustiti da suze teku. To pomaže da se otpuste stare energije koje su unutra. Ovo će takođe proći.

4. IZNENADNA PROMENA POSLA ILI KARIJERE: Veoma opšti simptom. Kako se vi menjate, stvari oko vas će se menjati isto tako. Ne brinite sada o pronalaženju “savršenog” posla ili karijere. Ovo će takođe proći. Vi ste u tranziciji i promenićete nekoliko poslova pre nego što se ustalite u onom koji pogoduje vašoj strasti.

5. POVLAČENJE IZ PORODIČNIH ODNOSA: Vi ste povezani sa vašom biološkom porodicom preko stare karme. Kada izađete iz karmičkog ciklusa, veze starih odnosa se oslobađaju. Izgledaće kao da se razdvajate od vaših porodica i prijatelja. Ovo će takođe proći. Nakon nekog perioda vremena, možda ćete razviti novi odnos sa njima ako je to odgovarajuće. Medjutim, odnos će biti baziran na novoj energiji bez kačenja.

6. NEOBIČAN OBRAZAC SPAVANJA: Vrlo je verovatno da ćete se buditi mnogih noći izmedju 2:00 i 4:00 AM. Događa se mnogo rada u vama, i to često prouzrokuje da se probudite zbog “predaha”. Ne brinite. Ako ne možete da se vratite na spavanje, ustanite i radite nešto umesto da ležite u krevetu i brinete o ljudskim stvarima. Ovo će takođe proći.

7. INTENZIVNI SNOVI. Oni mogu uključiti snove o ratu i borbi, snove o poteri i čudovištima. Vi bukvalno otpuštate staru energiju koja je unutra, i ove energije prošlosti su često simbolizovane kao ratovi, bežanje i aveti. Ovo će takođe proći.

8. FIZIČKA DEZORIJENTACIJA: Ponekad ćete se osećati veoma neuzemljeno. Bićete “prostorno izazvani” sa osećanjem kao da ne možete staviti oba stopala na tlo, ili da hodate između dva sveta. Kako vaša svest prelazi u novu energiju, vaše telo ponekad ostaje iza. Provedite više vremena u prirodi da pomognete uzemljivanje nove energije unutra. Ovo će takođe proći.

9. POVEĆAN “RAZGOVOR SA SOBOM”: Ustanovićete da pričate sa svojim “JA” mnogo ćešće. Iznenada ćete shvatiti da ste ćaskali sa sobom poslednjih 30 minuta. Postoji novi nivo komunikacije koji se događa u vašem biću, i vi doživljavate vrh ledenog brega kroz pričanje sa sobom. Konverzacije će se povećati, i postaće više fluidne, više koherentne i više pune uvida. Nećete poludeti, vi se samo krećete u novoj energiji.

10. OSEĆANJE USAMLJENOSTI: čak i kada ste u društvu drugih. Možete se osećati usamljeni i odstranjeni od drugih. Možete osećati želju da “pobegnete” iz grupa i gomila. Vi hodate svetim i usamljenim putem. Onoliko koliko osećanja usamljenosti mogu da vam prouzrokuju anksioznost, toliko je teško da imate odnos sa drugima u ovo vreme. Osećanja usamljenosti su takođe povezana sa činjenicom da su vaši Vodiči otišli. Oni su bili sa vama na svim vašim putovanjima u svim vašim životima. Za njih je vreme da ustuknu da biste vi mogli ispuniti vaš prostor sa vašim sopstvenim božanskim. Ovo će takođe proći. Praznina unutra će biti ispunjena sa ljubavlju i energijom vaše sopstvene hristove svesti.

11. GUBITAK STRASTI: Možete se osećati totalno nestrastveni, sa malo ili ništa želje da uradite bilo šta. To je OK, i to je samo deo procesa. Iskoristite ovo vreme da “ne radite ništa”. Ne borite se sa sobom povodom ovoga, zato što će ovo takođe proći. To je slično restartovanju kompjutera. Treba da se ugasite na kratak period da biste bili ispunjeni sofisticiranim novim softerom, ili u ovom slučaju, novom energijom Hristovog semena.

12. DUBOKA ČEŽNJA ZA KUĆOM: Ovo je možda najteži i najizazovniji od svih uslova. Možete iskusiti duboku i preplavljujuću želju da napustite planetu i vratite se Kući. Ovo nije “suicidno” osećanje. Ono nije bazirano na ljutnji ili frustraciji. Vi ne želite da pravite veliku stvar od toga, ili da prouzrokujete dramu sebi ili drugima. Jednostavno postoji tihi deo vas koji želi da ide Kući. Osnovni uzrok ovoga je sasvim jednostavan. Vi ste kompletirali vaše karmičke cikluse. Vi ste kompletirali vaš ugovor za ovaj život. Vi ste spremni da počnete novi život dok ste još uvek u fizičkom telu. Tokom ovog procesa tranzicije, imate unutrašnje sećanje kako izgleda biti na drugoj strani. Da li ste spremni da stupite u drugu turu dužnosti ovde na Zemlji? Da li ste spremni da se latite izazova kretanja u Novu Energiju? Da, zaista biste mogli sada ići Kući. Ali došli ste ovako daleko, i nakon mnogih, mnogih života bilo bi šteta da odete pre kraja filma. Sem toga, Duhu trebate ovde da pomognete drugima da pređu u novu energiju. Njima će trebati vodjstvo ljudi, baš kao što ste vi, koji su preduzeli putovanje iz stare energije u novu. Put kojim hodate upravo sada obezbeđuje iskustva koja vam omogućavaju da postanete Učitelj Novog Božanskog Ljudskog. Koliko god usamljeno i mračno vaše putovanje može biti povremeno, setite se da nikad niste sami.

Biljana Gabriell Zivovic

060/3292333

Facebook

IZVOR EVROPSKE ROMSKE NOVINE

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *