EXIT u petak pušta prve ulaznice za 20. izdanje

19:11:00 20.11.2019,

Novi Sad – Prodaja prvih ulaznica za 20. Exit počinje u petak, 22. novembra. Kako su najavili organizatori, zbog jubileja vlada možda i najveće interesovanje otkako Exit postoji, te očekuju da će ulaznice „planuti“ u rekordnom roku.

foto: Exit, arhiva

Ovog petka tačno u podne će fanovi novosadskog festivala iz celog sveta svoju ulaznicu moći da kupe onlajn putem sajta www.exitfest.org, kao i na najvećim prodajnim mestima u mreži Gigs Tix širom Srbije.

Najbrži fanovi festivala mogu da nabave prve i najpovoljnije ulaznice za Exit po poklon ceni od 5.990 dinara, što je ušteda od čak 60% u odnosu na njihov finalni iznos.

EXIT festival će od 9. do 12. jula iduće godine na Petrovaradinskoj tvrđavi proslaviti 20 godina svog postojanja! Na preko 40 bina i zona festival će okupiti neke od najznačajnijih muzičkih zvezda današnjice, ali i nekoliko odabranih EXIT izvođača iz prethodne dve decenije, čiji su nastupi zauvek postali nerazdvojan deo istorije festivala. Organizatori još uvek kriju imena izvođača, a najavljuju da će ih obelodaniti uskoro.

EVROPSKE ROMSKE NOVINE

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *