ENERGETSKE BLOKADE

ENERGETSKE BLOKADE : 1. Pukotine u auri
često se nalazi na prodručjima gde je pohranjena emocionana napetost ili fizička trauma. Stvara značajan gubitak energije i omogućava negativno kačenje (psihičkih izloženosti), koje pogoršavaju gubitak energije. Možete osetiti iskustvo emocionalnih i fizičkih bolova koji nisu vasi.
Samo-pomoć: Slana vodena kupka i/ili temelnjo čišćenje aure sa kristalom kvarca.

2:Prikačene vrpce
Energetska vrpca izmedju vas i druge osobe, prikačena ili postavljena, stvara curenje energije, crpi energiju iz vase aure, čakri i/ili meridijana.
Samopomoć: Uradite vežbu za “prekidanje vrpce” tako što ćete rukom ods ebe ka spolja odmahnuti, mentalno ili slikovito zamisliti kako raskidate vrpcu sa belim svetlosnim zrakom, koji je u predelu stomaka. Možete i neku svoju ličnu misao ubaciti na primer “svaka energetska veza između mene i drugih suština je prekinuta svetlosnim snopom/barijerom ili kako vama već odgovara”. Bitna je namera, tako da možete uskladiti po sopstvenom osećaju.

3:Energetski otpad
Čest pad ili osećaj ustajale i guste prljavštine u auri ili duz tela. Mozete osećati kao da je energija rasuta i neuzemljena ili teška i ustajala.
Samopomoć: Koristeći vaše dlanove, očistite energiju vašeg tela. Spustajući ruke od temena glave do vrhova noznih prstiju duz tela na kraju svakog poteza da biste se oslobodili nakupljene energije.

4: Rupe u auri
Slično kao kod pukotina u auri, izuzev gubitak energije i izloženosti negativnim uticajima teze da budu mnogo veće.Oseća se kao žariste ili energetski vrtlog koji se izliva.
Samopomoć: Osetite gde je rupa i slikovito je popunite sa čistim izvorom ljubavi i svelosti, vidite kako je popunjena i zašivena, zatim je zagladite čistom suštinskim belim svetlom.

5:Ustajala energija
Energija se podpomaže i postaje teška i gusta, usporava ili blokira protok energije. Oseća se kao puno, gusto i teško energetsko žarište.
Samopomoć: Stvorite sliku žarista guste energije kako postaje usisana i izbačena u suštinsko svetlo ili zamislite okean koji plavi mesto i rastura je sve dok je potpuno ne rastvori. Zavrsite tako sto ćete je popuniti ljubavlju.

6:Energetski mulj
Ovaj osećaj je kao gusto i lepljivo ulje ili mulj. Oseća se teška energija, gusta i krajnje troma.
Samopomoć: Koristiti zvečku, zvono, gong ili zvučnu činiju preko neskladnog područja da bi se rastvorila lepljiva energija. Zatim uzmite pero, ili biljni buket (zalfija) da biste pometlali energiju što dalje. Takođe uradite punu meditaciju za čišćenje čakri ili na neki od svojih načina, jer ne primenjuje svako meditaciju što je i razumno.

Nakon bilo kog od navedenih načina za čišćenje, takođe očistite svoj prostor, sa tamjanom ili zalfijom. Sve sto radite, neka bude bez opterećenja, oslonite se na svoj osećaj koliko je moguće, možda je nekom više izražen, nekom slabije, bitna je učestala vezba i namera.
Takođe ko je malo izučavao i premenjivao rad sa viskom, može dobiti odgovore na pitanja o nekom od navedenih neskladnosti. Svakako još bolje je vezbati i raditi samo na osećaj, bez upotrebe viska, stvar je ličnog izbora

Biljana Gabriell Zivovic

060/3292333

Facebook

IZVOR EVROPSKE ROMSKE NOVINE

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *