Sveta je Istina

Mesta u našem telu koja demoni zaposedaju

Demon se može „ugnezditi“ u:
auri, t.j., u energetskom omotaču koji se prostire oko fizičkog tela žrtve,
neku od čakri,
bilo kojem delu ljudskog tela ili pak organu (glava, vrat, grudi, srce, seksualni organi, ekstremiteti),Ukoliko je za demonsko zaposedanje razlog magijsko delovanje (lično ili tuđe), tada se demoni (jedan ili više njih) mogu „ugnezditi“ na jedno ili više navedenih mesta.

Sve zavisi od zadatka kojeg su dobili od „crnog maga“, a to može da obuhvata opseg delovanja: od nemanja sreće u životu, novca, partnera, pa do totalnog gubitka zdravlja, i na kraju smrti žrtve. U svakom slučaju, žrtve su maksimalno: razdražljive, uznemirene, prepune strahova, osećaju gušenje, lupanje srca, skače im pritisak, imaju strahovite glavobolje, osećaju beznađe…itd…itd.

Simptoma je zaista mnogo i vrlo su različiti od slučaja do slučaja. Ono što je važno znati jeste, da demonski uticaj na zaposednutu žrtvu deluje na svim nivoima i to bez izuzetka.Smatram da treba reći bar nekoliko reči o fenomenu „unutrašnje“ demonije. Kod ove vrste demonije se dešavaju potpuno isti simptomi kao i pri svakom drugom demonskom napadu, ali sa tom razlikom što ovaj napad nije došao spolja.

Došao je iznutra, iz same unutrašnjosti bića žrtve, jer ga ona sam generiše. Znači, žrtva generiše demoniju, t.j., kreira svog ličnog demona (jednog ili više njih) koji onda napada i muči svoju žrtvu na isti način kao i svi ostali demoni. Naravno, ova žrtva je takođe podložna napadima demona spolja, kao i svaka druga, samo što je razlika u tome da je ista već zaposednuta.

Može se reći da je ovaj vid demonije teži i opasniji od ostalih, jer se čak i posle egzorcizma može ponovo pojaviti. Ne zaboravite, žrtva sama generiše demoniju.
Sve što je do sada izneto u ovom tekstu može da izazove kod čitaoca kako nevericu tako i sumnju. Naravno, kada sve liči na naučnu fantastiku.

Ali ne! Budite sigurni da je sve napred izneto daleko od naučne fantastike. Na žalost, sve što je rečeno Sveta je Istina, i za to postoje pisani dokazi koji su zabeleženi u radu – Egzorcista.

Biljana Gabriell Zivovic

060/3292333

Facebook

IZVOR  Evropske romske novine

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *