SEDAM ZRAKA SVETLA

Na isti način kao što je naše fizičko Sunce izvor vidljive svetlosti koja se može razložiti na sedam sastavnih komponenti, tako je i Solarni Logos izvor sedam velikih kosmičkih Zraka spiritualne svetlosti. Ove Zrake izgrađuju ljudsko kauzalno telo, i svakoj od njih se mogu pripisati različiti duhovni i fizički kvaliteti. U ovom slučaju može se reći da je termin «zraka» oznaka za posebnu vrstu sile ili kvaliteta energije. Ovih sedam velikih energetskih tokova predstavljaju svaku vibraciju unutar materije, prostora i forme, i oni prožimaju sve objekte, sva bića i sve događaje u manifestaciji. One se međusobno prožimaju i kombinuju da bi proizvele sve kompleksne sisteme koje mi nazivamo stvarnošću.

One nadilaze mogući opis rečima ili čak mislima i osećanjima. Zrake su previše esencijalne i sveobuhvatne da bi se mogle ograničiti unutar našeg uskog pojasa viđenja velikog spektra stvarnosti. Ipak, određeni opis ovih Zraka je moguć u smislu kvaliteta koji im pripadaju. Kvalitete pojedinih Zraka svetla mogu se povezati sa čakrama i mineralnim carstvom.

Svesna želja za Božanskom i Kosmičkom energijom je najbolji mogući način sjedinjavanja i vraćanja mikrokosmosa iz njegove otuđenosti. Veća usklađenost sopstvene vibracije sa Solarnom vodi ka jedinstvu sa svim postojećim. Nestaju bolesti, patnje, loša osećanja i misli, jer priroda Makrokosmosa, svih Zvezda, kao i našeg Sunca, sama je po sebi Ljubav. Iz duboke tišine unutrašnje smirenosti svoga relaksiranog bića izgovaraćemo lagano reči molitve strpljivo sačekati i dobro razumeti unutrašnji odgovor. Sunčeva Zraka je zraka Božanske Ljubavi i Znanja koja se ako smo otvoreni svakodnevno kroz srce uliva u naše telo stvarajući harmoniju jedinstva mikro i Makrokosmosa. Božanske Zrake Svetla učiniće vidljivim,Most ka Slobodi.

Biljana Gabriell Zivovic

060/3292333

Facebook

IZVOR  Evropske romske novine

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *