Otvaranje energetskog portala 999

Otvaranje energetskog portala 999

Budući da je septembar uveliko poceo, trebali bismo očekivati ​​puno promena . Kad se to kaže, ne treba se u stvari bojati, jer možemo se boriti i razvrstati različite energije koje bi nam bile u igri.
9 septembra će doneti celi niz elemenata koje možda nikada ne bi pomislili. Jedan od njih, a glavni je portal iz 999. godine.

Za neupućene, to znači da je datum na 9 -og septembra 2019 će biti 999, koja će zasigurno otvoriti energetski portal koji nismo doživeli dosta dugo vremena.
Većina nas je to možda već počela osećati – ako ste plasljiivi, to je verovatno razlog.

Broj 9 je oduvek bio vrlo moćan i magnetski broj. Ne dozvoljava nikome da iskoči iz ruku i ima izuzetno živahnu frekvenciju koja može preuzeti odgovornost u doba krize.
Ovaj će portal, dakle, pokrenuti čitav niz mudrosti i mogućnosti, pri tome osiguravajući da vas ni jedno ni drugo ne iznevere. Prisutnost samih energija će učiniti vaš posao još težim i s većom revnošću.

Biti Strelac značilo bi pronaći svoje korene. Jer, da biste nešto obnovili, morate doći do njegovog porekla. U stvari, iako ovo izgleda kao malo žargonski, to ne mora nužno značiti i da je tvrd.
Sve što trebate učiniti je pretražiti – potražite izgubljeni smisao i potražite svoj identitet na mestima koja nikada niste u potpunosti primetili.

Ovaj period će biti pozitivan samo ako ga sami napravite. Pokušajte se ponašati normalno i sve probleme rešite sa svima oko sebe.
Jer, na horizontu bi mogle biti oluje koje čekaju da se pomaknete i ovo je vreme da se stvari shvate.

Dakle, odlučite želite li stvari poboljšati ili još gore – sve je u vašim rukama.
Celo ovo putovanje podrazumeva puno vožnje.

Puno vožnje s nekoliko krivina, ali na kraju nema vidljivog putovanja. Možda imate puno pitanja, kao što je i prirodno.

Ali na većinu tih pitanja ne bi bilo odgovora. Osećate li energiju u vazduhu? Razumete li što to za vas simbolizuje?Sve što trebate je postaviti bradu, podesiti lice i raditi. Idite na to. Ne postoji ništa više što biste želeli raditi u ovom trenutku, jer bi vas svejedno razvijale energije.
Rasćete, čak i kad vam to nije vidljivo. Jaki ste, proći ćete.

060/3292333

Biljana Gabriella Živović

facebook

Izvor: Evropske romske novine

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *