11 DANA DO TAKMIČENJA, PODRŽIMO NAŠE PREDSTAVNICE

0
223
romanolil.net

Termin za održavanje ovogodišnjeg dečijeg muzičkog festivala „Srbija u ritmu Evrope“ se približava, a naše predstavnice su još jednom pozvale sve koji su u mogućnosti da ih podrže slanjem sms poruke Pesma 23 na 1557 kako bi obezbedile što bolji plasman pred samo takmičenje.

Mi se od januara ove godine spremamo za televizijski prenos koji će biti na Prvoj srpskoj televiziji 05. septembra od 13 časova. Ovim putem pozivam sve građane da glasaju za nas kako bi nam pomogli da budemo što bolje plasirani, rekla je Mila Vračar.
Mila je i prošle godine bila podrška na sceni u vidu koreografije Zorani Mrđi koja našu opštinu svojim glasom predstavlja četvrtu godinu zaredom.

Pored njih dve, ove godine našu opštinu kroz igru i ples po prvi put predstavlja i Minja Lazić.
Da opština Apatin podržava talenat naše dece kroz pevanje, igru i ples, rekao je zamenik predsednice opštine Apatin Radovan Đukić.

I ove godine su naše predstavnice, koliko sam uspeo do sada da ispratim uradile sve veoma uspešno i nadam se da će 05. septebra osvojiti nagradno putovanje za Dansku, rekao je Đukić.
Zamenik predsednice opštine Apatin se ostvrnuo i na snimanje spota koje se pre tri nedelje odvijalo u Apatinu i rekao kako je ceo festival prilika za lepu turističku promociju naše opštine na televiziji sa nacionalnom frekvencijom.

O našim predstavnicama, kao i samoj organizaciji, na današnjoj konferenciji koja se odvijala na brodiću „Apatinka“ govorio je i direktor projekta „Srbija u ritmu Evrope“ David Makević.

Sa čela organizacije, mogu samo da prokomentarišem da su možda i po prvi put urađeni svi naši koraci projekta. Devojke su zaista pokazale i jednu dozu ozbiljnosti i interakcije sa samim projektom i naravno u saradnji sa lokalnom samoupravom to se ogleda iz godine u godinu u jednom još pozitivnijem smislu.

Mi imamo trogodišnju saradnju iza nas, a verujemo da će ta saradnja teći i dalje kako bi se ovakvi talenti i potencijali predstavili na nacionalnom nivou, rekao je Makević.

Na kraju konferencije, uz zvuke talasa našeg Dunava, sa brodića „Apatinka“, oglasila se i Zorana Mrđa.

Poštovani zameniče predsednice opštine Apatin i draga naša „Srbijo u ritmu Evrope“, hvala što se brinete za nas i podržavate nas od početka. Pozivam još jednom naše sugrađane da nas podrže i glasaju za nas tako što će poslati poruku Pesma 23 na 1557, poručila je Zorana Mrđa.